Facilitaire dienstverlening voor de horeca branche en sector.

Bent u op zoek naar een facilitaire dienstverlener voor uw horeca bedrijf? Wij bieden u de facilitaire dienstverlening die u zoekt. En garanderen u de beste kwaliteit schoonmaakdienstverlening, uitstekende service en professionaliteit.

Over onze diensten voor horeca en restaurants

Uw schoonmaak, reiniging, behandelingen en specialistisch onderhoud is bij Schoonmaakbedrijf Klarenbeek in goede handen. Wij bieden uitstekende facilitaire diensten aan voor de restaurent sector of restaurant branche. Bijvoorbeeld voor uw hotelbedrijf, restaurant of snackbar.

Horeca en restaurants

Kunnen klanten genieten van uw heerlijk gerechten? Dan vind u hygiene, schoonmaak en veiligheid vast en zeker ook belangrijk. De basis van uw succes, reclame en bedrijfsvoering. Wij maken schoon volgens de eisen voor voedselveiligheid, geven u advies en bepalen samen met uw bedrijf een plan van aanpak om uw horeca of restaurant gelegenheid schoon, veilig, fris en hygienisch te houden.

  • Schoonmaak dat voldoet aan HACCP en voedselveiligheid
  • Een schone horeca en restaurant omgeving, de beste reclame
  • Een plan van aanpak, advies en werkwijze voor de lange termijn

De facilitaire dienstverlening voor horeca en restaurants

Bij uw horeca of restaurant bedrijf kunnen bezoekers vast en zeker heerlijk eten. Eten dat u graag voor klanten wilt bereiden in een schone, veilige en hygienische keuken. Wil serveren op een echt schone tafel. Die op een schone vloer staat die eruit ziet als nieuw. Wij zijn u van dienst zijn. Bijvoorbeeld met keuken en apperatuur schoonmaak, glasbewassing, vloer schoonmaak en onderhoud tot het reinigen van sanitaire voorzieningen. Wij luisteren naar uw vraag naar facilitaire dienstverlening en passen onze dienstverlening hier eenvoudig en snel op aan. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit in facilitaire dienstverlening. Die volledig aansluit op uw horeca bedrijf of restaurant.

Advies horeca en restaurants

Wenst u een advies betreffende de schoonmaak, het onderhouden of de staat van bijvoorbeeld uw keuken of eet ruimten. Bijvoorbeeld de controle op lekkage, slijtage en andere binnen uw horeca bedrijf of restaurant relevante zaken. Dan is dit een van de mogelijkheden die u van ons mag verwachten.

Tot uw dienst met schoonmaak dienstverlening

Als schoonmaakbedrijf kunnen wij u van dienst zijn met uitgebreide kennis van (innovatieve) schoonmaak en professionele dienstverlening. Met onze dienstverlening, service en kwaliteit oogmerk bent u verzekerd van kwaliteit, een betrouwbare partner voor schoonmaak, reiniging en vakwerk als het specialistisch onderhoud betreft. 

Schoonmaak dienstverlening

Wij bieden een groot aanbod van schoonmaakdiensten en moderne mogelijkheden. Welke voor u belangrijk zijn en hoe wij deze bij u kunnen toepassen bespreken wij graag in een persoonlijk gesprek.

Jarenlange expertise in facilitaire dienstverlening

Bent u op zoek naar een facilitaire dienstverlener voor uw horeca of restaurant bedrijf? Wij bieden u de facilitaire dienstverlening die u zoekt. En garanderen u de beste kwaliteit schoonmaakdienstverlening, uitstekende service en professionaliteit.

Offerte aanvragen
close slider

Vrijblijvende Offerte aanvragen

Geïnteresseerd in één van onze facilitaire diensten? Laat u verassen met onze kwaliteit dienstverlening, service en snelle schoonmaakdienstverlening. Graag maken wij vrijblijvend een offerte voor u. Passend bij uw specifieke wensen, vraag en de mogelijkheden.

Benieuwd wat klanten vinden?
Lees ook onze beoordelingen >