Facilitaire dienstverlening voor de onderwijs branche en sector.

Bent u op zoek naar een facilitaire dienstverlener voor uw school of onderwijs instelling? Wij bieden u de facilitaire dienstverlening die u zoekt. En garanderen u de beste kwaliteit schoonmaakdienstverlening, uitstekende service en professionaliteit.

Over onze diensten voor scholen en onderwijs instellingen

Uw schoonmaak, reiniging, behandelingen en specialistisch onderhoud is bij Schoonmaakbedrijf Klarenbeek in goede handen. Wij bieden uitstekende facilitaire diensten aan voor de onderwijs sector of onderwijs branche. Bijvoorbeeld voor uw school, onderwijs instelling, college, peutergroepen, kinderopvang, tussenschoolse opvang of overblijf.

School en onderwijs

Elke dag ontvangt uw onderwijs instelling honderden tot duizende leerlingen. Logisch dat vloeren, lokalen, sanitair en andere zalen met grote regelmaat schoongemaakt moeten worden. Zo blijven alle ruimtes schoon, fris en hygienisch. Een prettig idee voor leraren en leerlingen.

  • Een veilige omgeving voor uw leerlingen, studenten en leraren
  • Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf voor uw onderwijsinstelling
  • Een plan en advies over de regelmaat voor schoonmaak en reiniging

De facilitaire dienstverlening voor scholen en onderwijs

Een schone, veilige en hygiënische omgeving voor uw leerlingen en onderwijzers. Een prettig idee. Wij kunnen u van dienst zijn met de reiniging van sanitair, glasbewassing, vloer schoonmaak en onderhoud tot het reinigen van inventaris of zalen. Wij luisteren naar uw vraag naar facilitaire dienstverlening en passen onze dienstverlening hier eenvoudig en snel op aan. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit in facilitaire dienstverlening. Die volledig aansluit op uw onderwijs instelling en de uitstraling die u wenst.

Advies scholen en onderwijs

Wenst u een advies betreffende de schoonmaak, het onderhouden of de staat van uw onderwijs instelling. Bijvoorbeeld de controle op lekkage, slijtage en andere binnen uw onderwijs instelling relevante zaken. Dan is dit een van de mogelijkheden die u van ons mag verwachten.

Tot uw dienst met schoonmaak dienstverlening

Als schoonmaakbedrijf kunnen wij u van dienst zijn met uitgebreide kennis van (innovatieve) schoonmaak en professionele dienstverlening. Met onze dienstverlening, service en kwaliteit oogmerk bent u verzekerd van kwaliteit, een betrouwbare partner voor schoonmaak, reiniging en vakwerk als het specialistisch onderhoud betreft. 

Schoonmaak dienstverlening

Wij bieden een groot aanbod van schoonmaakdiensten en moderne mogelijkheden. Welke voor u belangrijk zijn en hoe wij deze bij u kunnen toepassen bespreken wij graag in een persoonlijk gesprek.

Jarenlange expertise in facilitaire dienstverlening

Bent u op zoek naar een facilitaire dienstverlener voor uw school of onderwijs instelling? Wij bieden u de facilitaire dienstverlening die u zoekt. En garanderen u de beste kwaliteit schoonmaakdienstverlening, uitstekende service en professionaliteit.

Offerte aanvragen
close slider

Vrijblijvende Offerte aanvragen

Geïnteresseerd in één van onze facilitaire diensten? Laat u verassen met onze kwaliteit dienstverlening, service en snelle schoonmaakdienstverlening. Graag maken wij vrijblijvend een offerte voor u. Passend bij uw specifieke wensen, vraag en de mogelijkheden.

Benieuwd wat klanten vinden?
Lees ook onze beoordelingen >