Facilitaire dienstverlening voor sport en fitness branche en sector.

Bent u op zoek naar een facilitaire dienstverlener voor uw sport of fitness vereniging/ bedrijf? Wij bieden u de facilitaire dienstverlening die u zoekt. En garanderen u de beste kwaliteit schoonmaakdienstverlening, uitstekende service en professionaliteit.

Over onze diensten voor uw sport of fitness vereniging

Uw schoonmaak, reiniging, behandelingen en specialistisch onderhoud is bij Schoonmaakbedrijf Klarenbeek in goede handen. Wij bieden uitstekende facilitaire diensten aan voor sport en fitness bedrijven of verenigingen

Sport en fitness

Van een korfbal, hockey tot fitness accommodatie. Als vereniging of bedrijf wilt u vast en zeker dat uw uw sport ruimtes als de zalen, kleedruimten en kantine schoon, veilig en hygiënisch zijn. En die schoonmaak geeft u graag uit handen aan een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf. Logisch, binnen uw sport staat verzorging en hygiëne op de eerste plaats.

  • Hygienische ruimten voor, tijdens en na het sporten of fitness
  • Een uitnodigende omgeving voor bestaande en nieuwe klanten
  • Gegarandeerde schone en hygienische ruimten voor klanten

De facilitaire dienstverlening voor sport en fitness

Wij bieden u de oplossing en voorzien u in schoonmaak voor uw sport ruimten, kantine, sanitaire voorzieningen en kleedkamers. En zorgen voor een schone plek waar uw klanten en bezoekers veilig, hygiënisch en vooral volop kunnen sporten. Prettig voor u, uw werknemers en klanten. Wij kunnen u van dienst zijn met apparatuur schoonmaak, glasbewassing, vloer schoonmaak en onderhoud tot het reinigen van inventaris of zalen. Wij luisteren naar uw vraag naar facilitaire dienstverlening en passen onze dienstverlening hier eenvoudig en snel op aan. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit in facilitaire dienstverlening. Die volledig aansluit op uw sport of fitness vereniging.

Advies sport en fitness

Wenst u een advies betreffende de schoonmaak, het onderhouden of de staat van uw verreniging of bedrijf. Bijvoorbeeld de controle op lekkage, slijtage en andere binnen uw vereniging of bedrijf relevante zaken. Dan is dit een van de mogelijkheden die u van ons mag verwachten.

Tot uw dienst met schoonmaak dienstverlening

Als schoonmaakbedrijf kunnen wij u van dienst zijn met uitgebreide kennis van (innovatieve) schoonmaak en professionele dienstverlening. Met onze dienstverlening, service en kwaliteit oogmerk bent u verzekerd van kwaliteit, een betrouwbare partner voor schoonmaak, reiniging en vakwerk als het specialistisch onderhoud betreft. 

Schoonmaak dienstverlening

Wij bieden een groot aanbod van schoonmaakdiensten en moderne mogelijkheden. Welke voor u belangrijk zijn en hoe wij deze bij u kunnen toepassen bespreken wij graag in een persoonlijk gesprek.

Jarenlange expertise in facilitaire dienstverlening

Bent u op zoek naar een facilitaire dienstverlener voor uw sport vereniging of fitness bedrijf? Wij bieden u de facilitaire dienstverlening die u zoekt. En garanderen u de beste kwaliteit schoonmaakdienstverlening, uitstekende service en professionaliteit.

Offerte aanvragen
close slider

Vrijblijvende Offerte aanvragen

Geïnteresseerd in één van onze facilitaire diensten? Laat u verassen met onze kwaliteit dienstverlening, service en snelle schoonmaakdienstverlening. Graag maken wij vrijblijvend een offerte voor u. Passend bij uw specifieke wensen, vraag en de mogelijkheden.

Benieuwd wat klanten vinden?
Lees ook onze beoordelingen >