Facilitaire dienstverlening voor vastgoed beheer

Bent u op zoek naar een facilitaire dienstverlener voor uw vastgoed beheer? Wij bieden u de facilitaire dienstverlening die u zoekt. En garanderen u de beste kwaliteit schoonmaakdienstverlening, uitstekende service en professionaliteit.

Over onze diensten voor vastgoed beheer

Uw schoonmaak, reiniging, behandelingen en specialistisch onderhoud is bij Schoonmaakbedrijf Klarenbeek in goede handen. Wij bieden uitstekende facilitaire diensten aan voor vastgoed beheerders

Vastgoed beheer

Heeft u meerdere panden in uw bezit. Dan is het een prettig idee als u de schoonmaak uit handen kan geven aan een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf. Wij zorgen voor de nodige schoonmaak, reiniging, behandelingen en specialistisch onderhoud. En rapporteren u over de staat van uw panden. Bijvoorbeeld over lekkages of ontstane schade.

  • Een gespecialieerd bedrijf voor de schoonmaak van vastgoed
  • Elk bezoek controleren wij en adviseren u over onze bevindingen
  • Wij zorgen, informaren en adviseren over periodieke schoonmaak

De facilitaire dienstverlening voor vastgoed beheerders

Wij bieden u de oplossing en voorzien u in schoonmaak voor uw vastgoed. En zorgen voor een schone omgeving. Prettig voor u, uw huurders en bezoekers. Wij kunnen u van dienst zijn met glasbewassing, vloer schoonmaak en onderhoud tot het reinigen van gezamelijke ruimtes of zalen. Wij luisteren naar uw vraag naar facilitaire dienstverlening en passen onze dienstverlening hier eenvoudig en snel op aan. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit in facilitaire dienstverlening. Die volledig aansluit op uw bedrijf, bedrijfsvoering en de uitstraling die u wenst.

Advies vastgoed beheer

Wenst u een advies betreffende de schoonmaak, het onderhouden of de staat van uw vastgoed. Bijvoorbeeld de controle op lekkage, slijtage en andere binnen uw vastgoed relevante zaken. Dan is dit een van de mogelijkheden die u van ons mag verwachten.

Tot uw dienst met schoonmaak dienstverlening

Als schoonmaakbedrijf kunnen wij u van dienst zijn met uitgebreide kennis van (innovatieve) schoonmaak en professionele dienstverlening. Met onze dienstverlening, service en kwaliteit oogmerk bent u verzekerd van kwaliteit, een betrouwbare partner voor schoonmaak, reiniging en vakwerk als het specialistisch onderhoud betreft. 

Schoonmaak dienstverlening

Wij bieden een groot aanbod van schoonmaakdiensten en moderne mogelijkheden. Welke voor u belangrijk zijn en hoe wij deze bij u kunnen toepassen bespreken wij graag in een persoonlijk gesprek.

Jarenlange expertise in facilitaire dienstverlening

Bent u op zoek naar een facilitaire dienstverlener voor uw vastgoed beheer? Wij bieden u de facilitaire dienstverlening die u zoekt. En garanderen u de beste kwaliteit schoonmaakdienstverlening, uitstekende service en professionaliteit.

Offerte aanvragen
close slider

Vrijblijvende Offerte aanvragen

Geïnteresseerd in één van onze facilitaire diensten? Laat u verassen met onze kwaliteit dienstverlening, service en snelle schoonmaakdienstverlening. Graag maken wij vrijblijvend een offerte voor u. Passend bij uw specifieke wensen, vraag en de mogelijkheden.

Benieuwd wat klanten vinden?
Lees ook onze beoordelingen >