Facilitaire dienstverlening voor de VvE branche en sector.

Bent u op zoek naar een facilitaire dienstverlener voor uw VvE? Wij bieden u de facilitaire dienstverlening die u zoekt. En garanderen u de beste kwaliteit schoonmaakdienstverlening, uitstekende service en professionaliteit.

Over onze diensten voor appartementen en flats

Uw schoonmaak, reiniging, behandelingen en specialistisch onderhoud is bij Schoonmaakbedrijf Klarenbeek in goede handen. Wij bieden uitstekende facilitaire diensten aan voor de woon sector of woon branche. Bijvoorbeeld voor uw Vereniging van Eigenaren en gebouwen.

Appartementen en flats

Van de entree, liften, het trappenhuis tot uw balkon. De toegang ruimten tot uw persoonlijke balkon wilt u graag opgeruimd, fris en hygienisch schoon hebben. Het is immers uw visitekaartje voor gasten en bezoekers. Wij bieden een goed plan van aanpak voor uw appartement of flatgebouw. Zo bent u verzekerd van represntatief appartementen complex of flatgebouw.

  • Een representatief beeld voor bewoners, bezoekers en gasten.
  • Een omgeving die uitnodigd om schoon te blijven
  • Wij adviseren over schoonmaak en de staat van onderhoud

De facilitaire dienstverlening voor appartementen en flats

Tevreden huurders, levensduur van uw onroerend goed en kwaliteit schoonmaak zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Wij kunnen u voorzien in schoonmaak voor uw appartementen en flats. En zorgen voor een schone omgeving. Prettig voor uw huurders en bezoekers. Wij kunnen u van dienst zijn met glasbewassing, vloer schoonmaak en onderhoud tot het reinigen gezamelijke ruimtes. Wij luisteren naar uw vraag naar facilitaire dienstverlening en passen onze dienstverlening hier eenvoudig en snel op aan. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit in facilitaire dienstverlening. Die volledig aansluit op uw bedrijf, appartementen en flats. En de uitstraling die u wenst.

Advies vereniging van eigenaren (vve)

Wenst u een advies betreffende de schoonmaak, het onderhouden of de staat van uw vastgoed bezittingen. Bijvoorbeeld de controle op lekkage, slijtage en andere binnen uw panden relevante zaken. Dan is dit een van de mogelijkheden die u van ons mag verwachten.

Tot uw dienst met schoonmaak dienstverlening

Als schoonmaakbedrijf kunnen wij u van dienst zijn met uitgebreide kennis van (innovatieve) schoonmaak en professionele dienstverlening. Met onze dienstverlening, service en kwaliteit oogmerk bent u verzekerd van kwaliteit, een betrouwbare partner voor schoonmaak, reiniging en vakwerk als het specialistisch onderhoud betreft. 

Schoonmaak dienstverlening

Wij bieden een groot aanbod van schoonmaakdiensten en moderne mogelijkheden. Welke voor u belangrijk zijn en hoe wij deze bij u kunnen toepassen bespreken wij graag in een persoonlijk gesprek.

Jarenlange expertise in facilitaire dienstverlening

Bent u op zoek naar een facilitaire dienstverlener voor uw appartementen of flat complex (uw vve)? Wij bieden u de facilitaire dienstverlening die u zoekt. En garanderen u de beste kwaliteit schoonmaakdienstverlening, uitstekende service en professionaliteit.

Offerte aanvragen
close slider

Vrijblijvende Offerte aanvragen

Geïnteresseerd in één van onze facilitaire diensten? Laat u verassen met onze kwaliteit dienstverlening, service en snelle schoonmaakdienstverlening. Graag maken wij vrijblijvend een offerte voor u. Passend bij uw specifieke wensen, vraag en de mogelijkheden.

Benieuwd wat klanten vinden?
Lees ook onze beoordelingen >