Facilitaire dienstverlening voor de woningbouw branche en sector.

Bent u op zoek naar een facilitaire dienstverlener voor uw woningbouw vereniging? Wij bieden u de facilitaire dienstverlening die u zoekt. En garanderen u de beste kwaliteit schoonmaakdienstverlening, uitstekende service en professionaliteit.

Over onze diensten voor woningbouw

Uw schoonmaak, reiniging, behandelingen en specialistisch onderhoud is bij Schoonmaakbedrijf Klarenbeek in goede handen. Wij bieden uitstekende facilitaire diensten aan voor de woon sector of woon branche. Bijvoorbeeld voor uw woningbouw, woningbouw vereniging, woningcorporatie.

Woningbouw

Als woningbouw vereniging heeft u met regelmaat te maken met opleveringen, ontruimingen of de reiniging van openbare ruimten, trappenhuizen, liften en sanitaire voorzieningen. Wij zijn hierin gespecialiseerd en zijn u graag van dienst.

Wilt u als woningbouw huurders een aantrekkelijk aanbod doen van bijvoorbeeld glasbewassing, dakgoot reiniging, zonnepanelen reiniging en gevelreiniging. Wij maken in overleg met u graag een passende aanbieding. Zo kunnen wij samen met u een collectief opzetten. Bovendien bespaard u met goede schoonmaak en reiniging u op de kosten voor onderhoud van uw woning verhuur.

    null
  • Beschikbaar wanneer u een ontruiming of oplevering heeft
  • Nemen u de schoonmaak van openbare ruimten uit handen
  • Zorgen voor een representatief beeld van uw verhuurde gebouwen

De facilitaire dienstverlening voor woningbouw

Als woningbouw vereniging wilt u huurwoningen netjes opleveren bij nieuwe verhuur. Een schone woning geeft immers een hogere waarde en interesse. Wij kunnen u van dienst zijn met glasbewassing, vloer schoonmaak en onderhoud tot het reinigen van sanitaire ruimtes. Wij luisteren naar uw vraag naar facilitaire dienstverlening en passen onze dienstverlening hier eenvoudig en snel op aan. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit in facilitaire dienstverlening. Die volledig aansluit op uw woningbouw vereniging en de uitstraling die u wenst.

Advies woningbouw

Wenst u een advies betreffende de schoonmaak, het onderhouden of de staat van door u verhuurde woningen. Bijvoorbeeld de controle op lekkage, slijtage en andere binnen uw bedrijf relevante zaken. Dan is dit een van de mogelijkheden die u van ons mag verwachten.

Tot uw dienst met schoonmaak dienstverlening

Als schoonmaakbedrijf kunnen wij u van dienst zijn met uitgebreide kennis van (innovatieve) schoonmaak en professionele dienstverlening. Met onze dienstverlening, service en kwaliteit oogmerk bent u verzekerd van kwaliteit, een betrouwbare partner voor schoonmaak, reiniging en vakwerk als het specialistisch onderhoud betreft. 

Schoonmaak dienstverlening

Wij bieden een groot aanbod van schoonmaakdiensten en moderne mogelijkheden. Welke voor u belangrijk zijn en hoe wij deze bij u kunnen toepassen bespreken wij graag in een persoonlijk gesprek.

Jarenlange expertise in facilitaire dienstverlening

Bent u op zoek naar een facilitaire dienstverlener voor uw woningbouw vereniging of corporatie? Wij bieden u de facilitaire dienstverlening die u zoekt. En garanderen u de beste kwaliteit schoonmaakdienstverlening, uitstekende service en professionaliteit.

Offerte aanvragen
close slider

Vrijblijvende Offerte aanvragen

Geïnteresseerd in één van onze facilitaire diensten? Laat u verassen met onze kwaliteit dienstverlening, service en snelle schoonmaakdienstverlening. Graag maken wij vrijblijvend een offerte voor u. Passend bij uw specifieke wensen, vraag en de mogelijkheden.

Benieuwd wat klanten vinden?
Lees ook onze beoordelingen >