Facilitaire dienstverlening voor de zorg branche en sector.

Bent u op zoek naar een facilitaire dienstverlener voor uw zorg bedrijf? Wij bieden u de facilitaire dienstverlening die u zoekt. En garanderen u de beste kwaliteit schoonmaakdienstverlening, uitstekende service en professionaliteit.

Over onze diensten voor zorg

Uw schoonmaak, reiniging, behandelingen en specialistisch onderhoud is bij Schoonmaakbedrijf Klarenbeek in goede handen. Wij bieden uitstekende facilitaire diensten aan voor de zorg sector of zorg branche. Bijvoorbeeld voor zorgcentrums, gehandicapten zorg, ouderen zorg en andere soorten zorg.

Zorg centrum

De schoonmaak van uw zorgcentrum is ongekend belangrijk. U werkt namelijk met een veelal kwetsbare groep die vatbaar zijn voor bacterien. Logisch dat u de schoonmaak graag uit handen geeft aan een gespecialseerd bedrijf voor schoonmaak voor zorg en voldoet aan uw eisen.

  • Gegarandeerde kwaliteit in hygiene en veiligheid
  • Gespecialiseerde aanpak van ruimten binnen uw zorg instelling
  • Aandacht en zorg die voldoet aan uw eisen

De facilitaire dienstverlening voor de zorg

Binnen de zorg wil je absolute zekerheid als het de schoonmaak, hygiene en veiligheid betreft. Logisch, u werkt met een kwetsbare groep. Wij kunnen u van dienst zijn met glasbewassing, vloer schoonmaak en onderhoud tot het reinigen van inventaries of zalen. Wij luisteren naar uw vraag naar facilitaire dienstverlening en passen onze dienstverlening hier eenvoudig en snel op aan. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit in facilitaire dienstverlening. Die volledig aansluit op de zorg die u verleent en de uitstraling die u wenst.

Advies voor de zorg ruimtes

Wenst u een advies betreffende de schoonmaak, het onderhouden of de staat van uw ruimtes. Bijvoorbeeld de controle op lekkage, slijtage en andere binnen uw zorginstelling relevante zaken. Dan is dit een van de mogelijkheden die u van ons mag verwachten.

Tot uw dienst met schoonmaak dienstverlening

Als schoonmaakbedrijf kunnen wij u van dienst zijn met uitgebreide kennis van (innovatieve) schoonmaak en professionele dienstverlening. Met onze dienstverlening, service en kwaliteit oogmerk bent u verzekerd van kwaliteit, een betrouwbare partner voor schoonmaak, reiniging en vakwerk als het specialistisch onderhoud betreft. 

Schoonmaak dienstverlening

Wij bieden een groot aanbod van schoonmaakdiensten en moderne mogelijkheden. Welke voor u belangrijk zijn en hoe wij deze bij u kunnen toepassen bespreken wij graag in een persoonlijk gesprek.

Jarenlange expertise in facilitaire dienstverlening

Bent u op zoek naar een facilitaire dienstverlener voor uw zorg centrum of zorg instelling? Wij bieden u de facilitaire dienstverlening die u zoekt. En garanderen u de beste kwaliteit schoonmaakdienstverlening, uitstekende service en professionaliteit.

Offerte aanvragen
close slider

Vrijblijvende Offerte aanvragen

Geïnteresseerd in één van onze facilitaire diensten? Laat u verassen met onze kwaliteit dienstverlening, service en snelle schoonmaakdienstverlening. Graag maken wij vrijblijvend een offerte voor u. Passend bij uw specifieke wensen, vraag en de mogelijkheden.

Benieuwd wat klanten vinden?
Lees ook onze beoordelingen >