Een vertrouwd adres voor facilitaire dienstverlening

Wij bieden in Maarssen, Stichtse Vecht, Utrecht, Nieuwegein, Leidsche Rijn en omstreken een volledig aanbod facilitaire diensten aan. Van raambewassing, anti spinnen en mos behandelingen tot professionele vloerreiniging en onderhoud. Heeft u vragen over ons bedrijf, onze dienstverlening of de mogelijkheden. Neem dan gerust contact met ons op, wij zijn u graag snel van dienst met onze schoonmaakdienstverlening.

Contact formulier

Wij zijn u graag van dienst met onze schoonmaak dienstverlening. Heeft u vragen of wilt u contact? Gebruik dan de onderstaande gegevens of ons e-mail contactformulier.

D.Klarenbeek
Duivenkamp 422
3607BE Maarssen

Telefoon nummer 06-13599046
Info@klarenbeekfacilitairedienstverlening.nl
kvk nummer: 72461888


Werkgebied

Het werkgebied van schoonmaak-bedrijf Klarenbeek Facilitaire Diensten is Maarssen, Stichtse Vecht, Utrecht en omstreken. Bekijk de onderstaande kaart voor onze locatie.

Offerte aanvragen
close slider

Vrijblijvende Offerte aanvragen

Geïnteresseerd in één van onze facilitaire diensten? Laat u verassen met onze kwaliteit dienstverlening, service en snelle schoonmaakdienstverlening. Graag maken wij vrijblijvend een offerte voor u. Passend bij uw specifieke wensen, vraag en de mogelijkheden.

Benieuwd wat klanten vinden?
Lees ook onze beoordelingen >