Een modern schoonmaak bedrijf met innovatieve technieken

Bij Schoonmaakbedrijf Klarenbeek zijn wij thuis in al-oude traditionele en moderne schoonmaakmethoden en technieken. Wij zijn niet voor niets een innovatief bedrijf met mogelijkheden en oplossingen voor particulieren, instellingen en bedrijven. Bijvoorbeeld voor uw ramen, vloeren, dak, gevel of zonnepanelen. Wij luisteren naar uw wensen en passen onze dienstverlening er graag op aan. Zo kunnen wij u snel van dienst zijn met specifieke vraag en behoeften naar facilitaire diensten. 

Een modern en innovatief bedrijf

Wij zijn thuis in het toepassen van moderne schoonmaak, reiniging en behandelingen. Voor particulieren en bedrijven is Klarenbeek Facilitaire dienstverlening de aanbieder van nano Schoonmaak dienstverlening in Maarssen, Stichtse Vecht, Leidsche Rijn, Utrecht, Nieuwegein, Vleuten, Den Dolder, Houten, Loosdrecht en omstreken.

Nano schoonmaak, nano reiniging, nano behandeling Klarenbeek Facilitaire Diensten

Nano schoonmaak, reiniging en behandeling

Wij zijn een modern en innovatief bedrijf. En daar past nano-technologie helemaal bij. Zo voorziet de nano schoonmaak, reiniging en behandeling ons in nieuwe mogelijkheden in schoonmaak, reiniging en extra bescherming tegen vuil en bacterieën. Voor onze klanten een belangrijke ontwikkeling met veel voordelen.

kozijn Klarenbeek Facilitaire Dienstverlening Maarssen

Traditionele bewassing

Wij zijn een modern en innovatief schoonmaak bedrijf dat thuis is in moderne en al-oude schoonmaak technieken en methoden. En daar past traditionele glas bewassing prima bij. Echt vakwerk! Met onze traditionele bewassing staan wij garant voor een verbluffend resultaat. Uw ramen worden op professionele wijze streeploos schoon gemaakt en afgeleverd.

schoonmaakbedrijf klarenbeek

Osmose schoonmaak, reiniging en behandeling


Wij zijn een modern en innovatief bedrijf. En daar past osmose-technologie helemaal bij. Zo voorziet de osmose schoonmaak, reiniging en behandeling ons in nieuwe mogelijkheden in schoonmaak, reiniging en glasbewassing. Bijvoorbeeld het streeploos schoonmaken van uw ramen.

Offerte aanvragen
close slider

Offerte Klarenbeek Facilitaire diensten

Offerte aanvragen

Geïnteresseerd in één van onze facilitaire diensten? Laat u verassen met onze kwaliteit dienstverlening, service en snelle schoonmaakdienstverlening. Graag maken wij vrijblijvend een offerte voor u. Passend bij uw specifieke wensen, vraag en de mogelijkheden.