Wij zijn een door onze klanten aanbevolen schoonmaak bedrijf

Wij zijn een door klanten gewaardeerd schoonmaakbedrijf met een volledig aanbod facilitaire dienstverlening. Onze dienstverlening is er voor particulieren en bedrijven. Onze daadkracht in kwaliteit, is onze perfectie in dienstverlening.

Aanbevelingen overzicht

Hieronder lees je aanbevelingen van klanten. Het past niet alleen bij ons doel als facilitair dienstverlener. Wij zijn er ook trots op.

Nadat wij contact hebben gehad met Dennis ging alles heel snel. De reiniging van onze vloer was dan in een handomdraai geregeld. Vanaf het begin was er goed contact en de afspraken waren duidelijk. De werkwijze en aanpak van Schoonmaakbedrijf Klarenbeek hebben wij als zeer goed ervaren. Je hoort vanaf het eerste moment dat je schoonmaak project in goede handen is en Dennis er veel verstand van heeft.

Klant Maarssen

Klant Maarssen

Vloeronderhoud

We hadden van alles geprobeerd om onze keukenvloer te reiningen, maar niks behaalde het gewenste resultaat. Totdat we in contact kwamen met klarenbeek faciliteren dienstverlening, vriendelijke medewerkers, snel en professioneel geholpen, echt top gedaan mannen onze keukenvloer ziet er als nieuw uit.

Klant Houten

Klant Houten

Keukenvloer

Tijdens de verhuizing zijn wij prima geholpen. Nog voor wij de spullen hadden overgebracht was de schoonmaak van alle ruimten geregeld. Van de ramen en kozijnen tot het sanitair en alle vloeren.

Nieuwegein

Nieuwegein

Sanitair

Sinds kort komt Dennis bij ons langs voor de ramen en kozijnen. Een vriendelijke jongeman met passie voor het schoonmaken. Ik zou hem zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een goede glazenwasser.

Maarssen

Maarssen

Raambewassing

Na jaren te hebben gewerkt met een vast schoonmaakbedrijf overgestapt naar Klarenbeek facilitaire diensten. Voor de schoonmaak op ons kantoor. Je merkt tijdens het eerste gesprek dat er een vakman voor je staat. Wij zijn tevreden met de schoonmaak dienstverlening.

Maarssen

Maarssen

Kantoor

Wij zijn zeer tevreden over die facilitaire dienstverlening van dit bedrijf. De groepsruimten, toiletten, keuken en het kantoor van ons kinderdagverblijf worden periodiek schoongemaakt. Naast professionele schoonmaak verloopt ook het overleg soepel. Zo waren de tijden waarop er kon worden schoongemaakt geen enkel probleem. Top service, dienstverlening en een uitstekend resultaat die onze verwachtingen overtrof. Fijn bedrijf om mee samen te werken.

Anoniem

Anoniem

Anoniem

Wij hadden forse schade door een calamiteit. Hierdoor moest alles volgens strenge regels en hoge eisen worden schoongemaakt. Voor onze snackbar weer open mocht. Dit was bij Klarenbeek Facilitaire Dienstverlening geen enkel probleem. Na overleg was de schoonmaak begonnen en mochten we snel weer open om onze klanten te bedienen. Wij zijn erg tevreden over zowel de voorbereidingen en het overleg als de werkwijze en nazorg. Een zeer goede samenwerking.

Utrecht

Utrecht

Snackbar

Wij zelf konden de vloeren van onze ontvangstruimte niet meer schoon krijgen. Daarom hebben wij hulp van Dennis Klarenbeek gevraagd. Het schoonmaken en behandelen van de vloer was geen enkel probleem. De vloer van onze ontvangstruimte is nu weer helder en oogt als een nieuwe vloer. Zoals Dennis ons vertelde is de vloer voorzien van een professionele slijt en beschermlaag. Helemaal tevreden! Zeker een aanrader door de service, vriendelijkheid en het werk dat Dennis geleverd heeft.

Leidsche Rijn

Leidsche Rijn

Ontvangstruimten

Voor onze zonnepanelen reiniging hebben wij Klarenbeek gevraagd. Het was snel geregeld en de zonnepanelen zijn van een goede beschermlaag voorzien. Zo kunnen ze er weer jaren tegenaan.

Stichtse Vecht

Stichtse Vecht

Zonnepanelen

Wij hebben tijdens onze verhuizing kennis mogen maken met Dennis. Sinds dien zorgt hij voor de schoonmaak van alle ramen en kozijnen van onze woning.

Kockengen

Kockengen

Raambewassing

De gevel in onze achtertuin was behoorlijk verweert. Wij hebben Klarenbeek gevraagd of ze dit voor ons konden reinigen. Het resultaat was echt boven onze verwachting. De muur kwam weer als nieuw naar voren. Wij zijn er enorm blij mee.

Klant Breukelen

Klant Breukelen

Gevelreiniging

Naast onze woning staat een hoge boom. Mooi maar dit neemt ook veel bladeren en vuil met zich mee. Een keer per jaar laten wij onze goot daarom reinigen. Dit was de eerste keer door door Klarenbeek. Snelle service en een goed advies. Bovendien konden we met Dennis ook goed praten.

Klant Maarssen

Klant Maarssen

Dakgoot reiniging

Voor onze Vereniging van Eigenaren maakt Dennis het trappenhuis schoon. Wij zijn zeer tevreden en bevelen dit bedrijf aan.

Klant Utrecht

Klant Utrecht

Trappenhuis

De schoonmaak van ons kantoor hebben wij uit handen gegeven aan Klarenbeek. Naast de schoonmaak krijgen wij ook advies en kunnen we goed overleggen.

Klant Woerden

Klant Woerden

Kantoor

Nadat wij Dennis een keer hebben ingehuurd is hij een vast gezicht geworden. Wij zijn zeer te spreken over zijn dienstverlening en werkwijze. Een echt aanwinst voor de reiniging van ons vastgoed.

Kantoor Maarssen

Kantoor Maarssen

Onroerend goed

Wij hebben elk jaar opnieuw overlast door spinnen. Veel schoonmaakbedrijven zijn al komen kijken en hebben hun behandeling en schoonmaak uitgevoerd. Nadat wij in contact zijn gekomen met Klarenbeek Facilitaire Dienstverlening hadden wij direct een goede indruk. Hij gaf een goed advies over de aanpak, de mogelijkheden en deed uiteindelijk wat veel andere bedrijven beloofden maar niet konden waarmaken. Een eerlijk bedrijf met oog voor de klant, oplossingen en mogelijkheden dus. En wij zijn er blij mee.

Klant Breukelen

Klant Breukelen

Anti spinnen behandeling

Een prettig idee dat je na een verhuizing schoon en hygiënische sanitair kan gebruiken. Wij hebben hiervoor schoonmaakbedrijf Klarenbeek Facilitaire Dienstverlening gevraagd. Het was snel geregeld en de alle sanitair is grondig schoongemaakt. Daarnaast gaf hij ons een duidelijk advies en tips die we zeker gaan gebruiken.

Kockengen

Kockengen

Sanitair reiniging

Wij hebben de keuken van onze woning laten schoonmaken en reinigen. Door de werkzaamheden en jaren gebruik was deze toe aan een goede schoonmaak. Dit heeft Klarenbeek voor ons geregeld. En het was ook wel een keer prettig om zelf niet te hoeven schoonmaken. Super dienstverlening een een vriendelijke gozer. Zeker een aanrader als schoon ook echt schoon moet zijn.

Klant Maarssen

Klant Maarssen

Keuken reiniging

Voor de schoonmaak binnen onze school zijn wij sinds enige tijd overgestapt. Na een goed overleg en een prettige kennismaking is Dennis zijn afspraken nagekomen. Wij zijn zeer te spreken over de middelen, werkwijze en service. Hij pakt op wat hij ziet en noemt dit zelf de service die je mag verwachten. Dit was bij het voorgaande schoonmaakbedrijf wel anders. Je kan echt zien dat hij kennis, passie en ervaring heeft. En in tegenstelling tot vele andere bedrijven je echt een ervaring wil meegeven. En die krijgt hij zeker. Wij raden hem aan voor elke school!

Anoniem

Anoniem

School

Door de inloop van klanten, personeel en leveranciers was onze vloer toe aan een grondige onderhoudsbeurt. Klarenbeek Facilitaire Dienstverlening heeft onze vloer volledig gereinigd en voorzien van meerdere slijt en beschermlagen. De vloer is als nieuw. Dit hadden wij niet verwacht. Tevreden!

Maarssen

Maarssen

Kantoor vloer

Wilt u een aanbeveling achterlaten? Neem hiervoor contact op.

Offerte aanvragen
close slider

Vrijblijvende Offerte aanvragen

Geïnteresseerd in één van onze facilitaire diensten? Laat u verassen met onze kwaliteit dienstverlening, service en snelle schoonmaakdienstverlening. Graag maken wij vrijblijvend een offerte voor u. Passend bij uw specifieke wensen, vraag en de mogelijkheden.

Benieuwd wat klanten vinden?
Lees ook onze beoordelingen >