Over onze anti-mos behandeling

Overlast door mos groei

Heeft u (over)last van mosgroei op plekken waar u dit liever niet heeft. Vervelend, mos kan voor behoorlijke overlast en zelfs schade zorgen. Bijvoorbeeld door het ontstaan van lekkage, verstoppingen en de aantasting van materialen (bijvoorbeeld uw kozijnen). Het enkel verwijderen van mos begroeiing is vaak niet voldoende. Een behandeling naast de schoonmaak en reiniging is vaak aangeraden.

Uw voordelen

  • Kwaliteit dienstverlening
  • Veilige producten en werkwijze
  • Duurzame aanpak
  • Gegarandeerd resultaat
  • Een goed advies

Goed om te weten over onze anti-mosbehandeling

Een anti-mos behandeling is de oplossing. Wij mos begroeiing en maken oppervlakten weer schoon waarna wij ze kunnen behandelen. Zo kunnen uw oppervlakten er weer even tegenaan. Wij verwijeren vuil en reinigen aanslag. Dit bevorderd de afwatering uit bijvoorbeeld uw dakgoot, dat voorkomt schade. Voor mos behandelingen is het verstandig om deze periodiek te laten schoonmaken. Hierover kunnen wij het beste na het schoonmaken en behandeling adviseren. Omdat wij dan een goed beeld hebben wat er specifiek voor uw woning of bedrijfspand nodig is.

Een duurzame aanpak voor de aanpak van mos groei.

Spinnen zijn nuttige dieren. Daarover zijn wij het meer dan eens met onze klanten. Wij werken daarom waar mogelijk met natuurlijke, duurzame en milieuvriendelijke middelen voor uw schoonmaak, reiniging en behandeling. Een prettig idee voor u als particulier of zakelijke klant.

Maak kennis met klarenbeek facilitaire diensten.

Wilt u kennismaken met onze facilitaire dienstverlening? Wij heten u van harte welkom als klant. Op onze website kan u eenvoudig, snel en veilig een vrijblijvende offerte aanvragen. En zijn u graag van dienst met ons aanbod facilitaire diensten. Klarenbeek schoonmaak, uw vakman!

GRATIS offerte aanvragen

Geïnteresseerd in één van onze facilitaire diensten? Laat u verassen met onze kwaliteit dienstverlening, service en snelle schoonmaakdienstverlening. Graag maken wij vrijblijvend een offerte voor u. Passend bij uw specifieke wensen, vraag en de mogelijkheden.


Klarenbeek is geweldig. Na een eerste telefoongesprek was alles duidelijk. Bij dit schoonmaakbedrijf waren wij aan het juiste adres voor de dienstverlening die wij zochten. En zoals afgesproken ontvingen wij onze vrijblijvende offerte dezelfde dag al in huis. Prettig dat dit kan. En over de uiteindelijke dienstverlening, die was boven verwachting. Met na afloop een goed advies en vriendelijk woord.

Bij Klarenbeek weet je dat het voor elkaar komt. Wij hebben er een prettige ervaring aan overgehouden en hebben met dit bedrijf lopende afspraken.

Bent u ook op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat dichtbij de klant staat, ervaring en expertise heeft en werkt met zorg een aandacht. Dan is Klarenbeek Facilitaire Dienstverlening een echte aanrader. Ervaar het zelf, neem gerust eens contact op. Dit kan via email als telefonisch.

E-mail: info@klarenbeekfacilitairedienstverlening.nl
Telefonisch: 06 – 135 99 046

Bent u onze volgende tevreden klant?
Wij zijn u graag van dienst.

CC0 by jasmin bar-or
https://pixabay.com/en/users/jasminwebdesign-178980/?tab=about

Offerte aanvragen
close slider

Vrijblijvende Offerte aanvragen

Geïnteresseerd in één van onze facilitaire diensten? Laat u verassen met onze kwaliteit dienstverlening, service en snelle schoonmaakdienstverlening. Graag maken wij vrijblijvend een offerte voor u. Passend bij uw specifieke wensen, vraag en de mogelijkheden.

Benieuwd wat klanten vinden?
Lees ook onze beoordelingen >