Professionele vloerreiniging en specialistisch onderhoud

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor een vloer reiniging, schoonmaak of onderhoud? Wij bieden u de facilitaire dienstverlening die u zoekt. En garanderen u de beste kwaliteit, een snelle dienstverlening en uitstekende service.

Over onze vloer reiniging

Uw vloer weer als nieuw! Een van de facilitaire diensten die wij u aanbieden is onze vloer schoonmaak, vloer reiniging en specialistisch vloeronderhoud. Voor particulieren en bedrijven is Klarenbeek Facilitaire dienstverlening de aanbieder van Schoonmaakdienstverlening in Maarssen, Stichtse Vecht, Leidsche Rijn, Utrecht, Nieuwegein, Vleuten, Den Dolder, Houten, Loosdrecht en omstreken.

Vloer schoonmaak

  • Klarenbeek vloer schoonmaak en specialistisch onderhoud

Een vieze vloer of door slijt beschadigde vloer is vervelend en lastig tot onmogelijk schoon te krijgen. Zonde van uw kostbare investering. Zeker wanneer dit om een natuurstenen, gietvloer of betonen vloer gaat.

Profiteer van de voordelen van onze vloer schoonmaak

  • Veilige en duurzame schoonmaak van uw vloeren
  • Een gegarandeerd schoon resultaat, uw vloer weer als nieuw.
  • Een goed advies over het (periodiek) onderhouden van uw vloeren
  • Voorziet uw vloer van nieuwe slijtvaste beschermlagen en bescherming.

Reken af met vuil en slijtage van uw vloer.

Onze vloer schoonmaak, reiniging en specialistisch onderhoud is de oplossing. Wij bieden u een uitgebreide en professionele schoonmaak, reiniging en onderhoud van uw kostbare vloeren. Het resultaat is werkelijk verbluffend. Uw vloeren zijn na onze behandeling weer als nieuw. En voorzien van een volledig nieuwe beschermlaag.

Een duurzame aanpak voor uw vloer

Wij staan voor u klaar als u ons nodig heeft. En bieden de beste facilitaire diensten aan, passend bij uw vraag. Zo ontzorgen wij onze klanten graag. Uw schoonmaak is onze klus van de dag, onze reclame en ons op het lijf geschreven.

Maak kennis met klarenbeek facilitaire diensten.

Wilt u kennismaken met onze facilitaire dienstverlening? Wij heten u van harte welkom als klant. Op onze website kan u eenvoudig, snel en veilig een vrijblijvende offerte aanvragen. En zijn u graag van dienst met ons aanbod facilitaire diensten. Klarenbeek schoonmaak, uw vakman!


Met onze vloer schoonmaak, reiniging en specialistisch onderhoud rekent u af met vuil en is uw kostbare vloer weer als nieuw.


Offerte aanvragen
close slider

Offerte Klarenbeek Facilitaire diensten

Offerte aanvragen

Geïnteresseerd in één van onze facilitaire diensten? Laat u verassen met onze kwaliteit dienstverlening, service en snelle schoonmaakdienstverlening. Graag maken wij vrijblijvend een offerte voor u. Passend bij uw specifieke wensen, vraag en de mogelijkheden.