Reiniging Glasbewassing, glazenwasser en reiniging

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor glas reiniging, schoonmaak of behandeling? Wij bieden u de facilitaire dienstverlening die u zoekt. En garanderen u de beste kwaliteit, een snelle dienstverlening en uitstekende service.

Over onze glasbewassing

Uw ramen streeploos schoon. Een van de facilitaire diensten die wij u aanbieden is onze glasbewassing, wij zijn uw glazenwasser.. Voor particulieren en bedrijven is Klarenbeek Facilitaire dienstverlening de aanbieder van Schoonmaakdienstverlening in Maarssen, Stichtse Vecht, Leidsche Rijn, Utrecht, Nieuwegein, Vleuten, Den Dolder, Houten, Loosdrecht en omstreken.

Glasbewassing en schoonmaak

  • Klarenbeek glasbewassing en schoonmaak

Vuile ramen kunnen uw woonplezier of het imago van uw bedrijf behoorlijk negatief beïnvloeden. Maar schoonmaken van uw ramen kan een behoorlijk karwei zijn. Zeker wanneer uw ramen op lastig bereikbare plekken gelegen zijn. Het is daarom verstandig uw ramen periodiek te laten bewassen.

Profiteer van de voordelen van onze glasbewassing

  • Veilige en duurzame schoonmaak van al uw ramen
  • Een gegarandeerd schoon resultaat.
  • Een goed advies over het periodiek onderhouden van uw dakgoten
  • Geen strepen op uw ramen

Reken af met strepen en vuil op uw ramen

Onze glasbewassing en reiniging is de oplossing. Wij bieden onze klanten de beste oplossingen als het om glasbewassing gaat. Van een nieuwe en innovatieve schoonmaakwijze waaronder telewash tot ruime ervaring en professionele vakkennis. Zijn ramen voor u lastig bereikbaar, wij draaien onze hand er niet voor om!

Een duurzame aanpak voor uw ramen

Wij staan voor u klaar als u ons nodig heeft. En bieden de beste facilitaire diensten aan, passend bij uw vraag. Zo ontzorgen wij onze klanten graag. Uw schoonmaak is onze klus van de dag, onze reclame en ons op het lijf geschreven.

Maak kennis met klarenbeek facilitaire diensten.

Wilt u kennismaken met onze facilitaire dienstverlening? Wij heten u van harte welkom als klant. Op onze website kan u eenvoudig, snel en veilig een vrijblijvende offerte aanvragen. En zijn u graag van dienst met ons aanbod facilitaire diensten. Klarenbeek schoonmaak, uw vakman!


Met onze glasbewassing, schoonmaak en reiniging rekent u af met vuil en voorkomt u strepen op uw ramen.


Offerte aanvragen
close slider

Offerte Klarenbeek Facilitaire diensten

Offerte aanvragen

Geïnteresseerd in één van onze facilitaire diensten? Laat u verassen met onze kwaliteit dienstverlening, service en snelle schoonmaakdienstverlening. Graag maken wij vrijblijvend een offerte voor u. Passend bij uw specifieke wensen, vraag en de mogelijkheden.