Schoonmaken met oog op veiligheid en milieu.

Milieu is  verbonden met onze welzijn. Maar zeker ook met schoonmaken. In onze branche was daar de afgelopen jaren veel winst te behalen. Wij hebben de kans aangegrepen en het schoonmaken en specialistisch reinigen in een nieuwe dimensie  te kunnen plaatsen. Volop vernieuwingen, milieuvriendelijke werkmethoden zijn bij ons doorgevoerd en innovaties op het gebied van chemie, hulpmiddelen, ergonomische materialen zijn gerealiseerd.

Een moderne verfrissende onderneming

Wij garanderen dat iedere opdracht met de grootst mogelijke zorg voor arbeidsomstandigheden, bescherming van het milieu, kwaliteit en continuïteit van de dienstverlening voor en bij u als klant wordt opgepakt en uitgevoerd.

Milieu en veiligheid

Wij vinden dat niet meer dan normaal voor een moderne verfrissende onderneming die zijn plek wil creëren. Voor ons is het daarbij goed thuiskomen met het verhaal dat wij vandaag in alle opzichten een bijdrage aan een schonere leefomgeving mogen of hebben geleverd.

Voor u en ons is het goed en prettig werken in een schone, veilige en dus gezonde werk- en/of leefomgeving.

Zorg en aandacht

Wij garanderen dat iedere opdracht met de grootst mogelijke zorg voor arbeidsomstandigheden, bescherming van het milieu, kwaliteit en continuïteit van de dienstverlening voor en bij u als klant wordt opgepakt en uitgevoerd.

Het gebruik van milieubelastende schoonmaakmiddelen wordt tot een absoluut minimum beperkt en zullen wij zoveel mogelijk proberen uit te sluiten.

Wij investeren

Wij investeren in alternatieve, milieu-vriendelijke en innovatieve technieken. Bijvoorbeeld de microvezeltechniek waarin door ons geïnvesteerd word. Ook maken we gebruik van, integrale veiligheids-, milieu- en kwaliteits- management systemen. Systemen die naar onze mening overal dienen te zijn binnen de schoonmaaksector. Wij zullen altijd doorgaan met het door ontwikkelen en verbeteren van onze prestatie voor het milieu.

Veiligheid

Samen met u blijven wij werken aan ons milieu en veiligheid.

Veiligheid dient in alle situaties, zeker als het om schoonmaken gaat, voorop te staan.

Of het nu gaat om kantoor, fabrieken, bedrijfsterreinen complexen, wij doen ons werk veilig. Ook in het belang van u. Onze zorg en services komt voor uit onze dagelijkse ervaring. Veiligheid staat ten dienste van kwaliteit.

Over veiligheid

+ RI&E en LMRA
+ Werkplek begeleiding  en instructie
+ Bespreken van gevaarlijke situaties 
+ Eind evaluatie met verbeter punten 

Offerte aanvragen
close slider

Vrijblijvende Offerte aanvragen

Geïnteresseerd in één van onze facilitaire diensten? Laat u verassen met onze kwaliteit dienstverlening, service en snelle schoonmaakdienstverlening. Graag maken wij vrijblijvend een offerte voor u. Passend bij uw specifieke wensen, vraag en de mogelijkheden.

Benieuwd wat klanten vinden?
Lees ook onze beoordelingen >