Nano voor optimale bescherming tegen slijtage, vuil en aanslag.

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor het toepassen van nano schoonmaak, nano reiniging en de nano behandeling? Wij bieden u deze moderne en innovatieve technologie aan en bieden u optimale bescherming tegen vuil, aanslag en bacteriën. En garanderen u de beste kwaliteit, een snelle dienstverlening en uitstekende service.

Over het toepassen van nano technologie

Wij zijn thuis in het toepassen van nano schoonmaak, nano reiniging en nano behandelingen. Uw oppervlakten zijn beschermd teven slijtage, aanslag, vuil en bacteriën. Voor particulieren en bedrijven is Klarenbeek Facilitaire dienstverlening de aanbieder van nano Schoonmaak dienstverlening in Maarssen, Stichtse Vecht, Leidsche Rijn, Utrecht, Nieuwegein, Vleuten, Den Dolder, Houten, Loosdrecht en omstreken.

  • Klarenbeek nano bewassing

Klarenbeek nano bewassing


Wij zijn een modern en innovatief bedrijf. En daar past nano-technologie helemaal bij. Zo voorziet de nano schoonmaak, reiniging en behandeling ons in nieuwe mogelijkheden in schoonmaak, reiniging en extra bescherming tegen vuil en bacterieën. Voor onze klanten een belangrijke ontwikkeling met veel voordelen.

Rendement door nano bewassing

Voor uw bedrijf kan ons nano schoonmaak, reiniging en behandelplan ook veel rendement opleveren. Bijvoorbeeld de besparing op schoonmaakkosten. Er is minder schoonmaakmiddel en tijd nodig voor het realiseren van hygienische schoonmaak.

Wij adviseren u graag in de mogelijkheden, kosten en uw rendement. Zo bent u er zeker van dat wij de innovatieve nano technologie op een juiste wijze kunnen toepassen binnen uw woning, bedrijf, school, zorginstelling of vereniging.

De belangrijkste voordelen van nano bewassing

De belangrijkste voordelen van nano zijn de optimale reiniging, een goede bescherming, het afstoten van vuil en de anti bacteriele werking. Zo kunnen wij u met nano een gegarandeerde bescherming en hygiene beloven.

Maar er zijn veel meer voordelen. Zo kunnen wij nano schoonmaak, reiniging en behandelingen toepassen op veel verschillende soorten materialen. Bijvoorbeeld (natuur)steen, glas en zonnepanelen, metalen en kunststof.

Maak kennis met klarenbeek facilitaire diensten.

Wilt u kennismaken met onze facilitaire dienstverlening? Wij heten u van harte welkom als klant. Op onze website kan u eenvoudig, snel en veilig een vrijblijvende offerte aanvragen. En zijn u graag van dienst met ons aanbod facilitaire diensten. Klarenbeek schoonmaak, uw vakman!

Offerte aanvragen
close slider

Vrijblijvende Offerte aanvragen

Geïnteresseerd in één van onze facilitaire diensten? Laat u verassen met onze kwaliteit dienstverlening, service en snelle schoonmaakdienstverlening. Graag maken wij vrijblijvend een offerte voor u. Passend bij uw specifieke wensen, vraag en de mogelijkheden.

Benieuwd wat klanten vinden?
Lees ook onze beoordelingen >