Tevreden klanten, onze drijfveer in schoonmaak en reiniging.

Bij Klarenbeek schoonmaak hechten wij veel waarde aan tevredenheid. En niet voor niets vinden wij uw mening en tevredenheid belangrijk. Wij willen ons onderscheiden met daadkracht in kwaliteit en perfectie in dienstverlening. En daarmee uw verwachtingen elke keer opnieuw overtreffen.

En eigenlijk is dat heel logisch en zit het in ons bloed. Wij luisteren naar specifieke wensen, denken mee in oplossingen en mogelijkheden. En passen onze dienstverlening er eenvoudig op aan. Zo kunnen wij u maatwerk facilitaire diensten aanbieden dat uw verwachtingen zal overtreffen.

Continue Reading “Tevreden klanten, onze drijfveer in schoonmaak en reiniging.”

Facilitaire dienstverlening voor iedereen! Dat is Klarenbeek.

Wat is facilitaire dienstverlening. Waarom heb je facilitaire diensten nodig en hoe belangrijk is facilitaire dienstverlening voor particulieren en zakelijke klanten.

Iedereen heeft het druk! U toch ook? Dan geeft u de schoonmaak, reiniging, behandelingen en specialistisch onderhoud graag uit handen. Precies waar facilitaire dienstverlening voor staat. Het ontzorgen door te helpen met bijvoorbeeld (huishoudelijke) taken als schoonmaak van ramen, vloeren, zonnepanelen, gevels, uw terras of de gevel.

Continue Reading “Facilitaire dienstverlening voor iedereen! Dat is Klarenbeek.”

Kwaliteit producten zijn onlosmakelijk aan ons verbonden.

Werken met de beste kwaliteit producten. Dat is bij ons dagelijkse kost. Van duurzame bio producten die steeds belangrijker worden, innovatieve machines tot benodigdheden. Onze spullen, middelen en schoonmaak benodigdheden moeten goed, betrouwbaar, veilig en kwalitatief hoogwaardig zijn. Alleen zo kunnen wij bij onze klanten de beste kwaliteit behalen en een bijdrage leveren aan rendement.

Continue Reading “Kwaliteit producten zijn onlosmakelijk aan ons verbonden.”

Waarom de uitstraling van uw bedrijf belangrijk is

Ontvangt u klanten? Dan is het een prettig idee wanneer uw bedrijf er van alle kanten netjes, schoon en verzorgd zal uitzien. Zo bent u verzekerd van een goede indruk bij uw klanten. Wij verzorgen de uitstraling van uw bedrijfspand tot in de puntjes. Een schone gevel, kozijnen of de ramen tot aan de entree en bedrijfsruimten. Wij adviseren u over de mogelijkheden, denken mee over uw schoonmaak en bieden u een maatwerk schoonmaakplan. Met onze facilitaire dienstverlening zijn wij uw maatwerk, kwaliteit, duurzaamheid, rendement en de beste service. Voor uw schoonmaak draaien wij onze handen niet om.

Continue Reading “Waarom de uitstraling van uw bedrijf belangrijk is”

Heeft ook u zonnepanelen?

Wellicht heeft ook u zonnepanelen op uw dak. Dan bent u niet de enige. Maar weet u ook wanneer uw zonnepanelen voor het laatst zijn schoon gemaakt of wanneer schoonmaken van zonnepanelen echt nodig is? Wij adviseren u graag en bieden u onze facilitaire diensten aan.

Benieuwd naar onze facilitaire diensten? Hoe u van onze diensten kan profiteren. Neem contact op, bezoek onze vernieuwde website of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij zijn u graag van dienst.

Zoekt u een glazenwasser?

Bent u op zoek naar glasbewassing bij u in de buurt? Wij bieden u de facilitaire dienst die u zoekt. Voor al uw ramen en kozijnen of voor de schoonmaak en reiniging van uw dakgoten, zonnepanelen en dakkapel.

Benieuwd naar onze facilitaire diensten? En hoe u van onze diensten kan profiteren. Neem contact op, bezoek onze vernieuwde website of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij zijn u graag van dienst.

Verhuizen naar een schone woning

Gaat u binnenkort verhuizen? Dan kan u vast wel wat hulp gebruiken. Wij zorgen voor de schoonmaak en reiniging in en om uw nieuwe of oude woning. Wel zo prettig.

Van entree, woonkamer, keuken, de ramen tot de douches of de toiletruimten. Wij regelen de schoonmaak en reiniging voor je. Wij bieden u een oplossing, passend bij uw specifieke vraag naar Facilitaire dienstverlening.

Benieuwd wat wij voor uw verhuizing kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn uw graag van dienst.

Bron: facebook pagina

Heeft u een prachtige vloer?

Heeft u een prachtige vloer? Dan wilt u er zeker van zijn dat uw vloer dat ook blijft. Wij bieden u specialistisch vloeronderhoud. Echt vakwerk voor elk soort vloer. Wij reinigen en behandelen uw linoleumvloer, PVC vloer, natuurstenen vloer, stenen vloer, gietvloer en rubbervloer vakkundig.

Benieuwd wat wij voor uw vloer kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij zijn uw graag van dienst.

Bron: facebook pagina

Kijkt u uit naar het voorjaar

Kijkt u uit naar het voorjaar maar laat u de schoonmaak graag aan een vakman over? Wij bieden u de facilitaire dienstverlening die u nodig heeft. Van uw dakgoot schoonmaken, zonnepanelen reinigen tot aan glasbewassing en het reinigen van kozijnen. Of wat dacht u van de schoonmaak van uw terras. Precies wat nodig is om onbezorgd van het aankomende lenteweer te genieten.

Benieuwd naar onze andere facilitaire diensten? Hoe u van onze diensten kan profiteren. Neem contact op, bezoek onze vernieuwde website of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij zijn u graag van dienst.

Bron: facebook pagina

Klarenbeek professionele vloer reiniging en onderhoud.

Wanneer je een prachtige vloer hebt wil je die ook graag mooi houden. Ook als de vloer elke dag intensief belast. Wat een behoorlijke aanslag op bijvoorbeeld de toplaag kan zijn die uw vloer beschermt tegen slijt en vuil. Dat merk je vaak pas wanneer een vloer lastiger schoon te maken is. Omdat het meer vuil en aanslag zal vasthouden. Zonde, maar daar kunnen wij als schoonmaakbedrijf wat aan doen.

Reiniging en onderhoud voor elke vloer

Wij bieden voor elke soort vloer een professionele onderhoud aan. Wij verwijderen de oude beschermlaag. Om vervolgens een, twee of drie nieuwe lagen te kunnen aanbrengen. Na de specialistische vloer onderhoudsbeurt kan u vloer er weer even tegenaan. Uw vloer is weer optimaal beschermd tegen intensief gebruik, uw dagelijkse schoonmaak en het inlopen van vuil. 

Voor elke vloersoort specialistisch onderhoud

Wij kunnen elk soort vloer voorzien van specialistisch onderhoud. Van beton tot aan marmeleum en linoleum. Zo bent u er van verzekerd dat uw kostbare vloeren nog jaren meekunnen en hun pracht behouden. Onze specialistische vloer onderhoud draagt bij aan uw de uitstraling van vloeren, levensduur en het behouden van de waarde die een vloer voor u heeft. Het bied dus veel voordelen waarvan u kan profiteren. 

Heeft u vragen of wilt u een offerte voor specialistisch vloeronderhoud? Wij zijn u graag van dienst en passen onze innovatieve, professionele en vakkundige vloer onderhoud graag toe binnen uw woning, kantoor, bedrijf of instelling. 

Meer lezen over specialistisch vloeronderhoud >