Elke periode heeft zijn charme

Nu het mooie weer er weer aankomt zien wij de vraag naar buitenwerk enorm toenemen. Het schoonmaken en reinigen van terrassen, daken, zonnepanelen, ramen tot behandelingen tegen spinnen en spinnenvuil. Enorm leuk! En wij zijn er ook nog eens goed in. En dat zorgt dat elk seizoen ons iets moois geeft. Schoonmaak, reiniging, behandelingen en specialistisch onderhoud waar wij echt naar uitkijken.

Continue Reading “Elke periode heeft zijn charme”

Dennis Klarenbeek een echte vakman

Eigenlijk had ik Dennis maar kort aan de telefoon. Ik had mij goed voorbereid op het gesprek dat komen zou. Maar het gesprek ging vanzelf. Dennis is een makkelijke prater met veel verstand van het vak. Dat is mij wel duidelijk geworden. Hij vertelde mij over zijn drijfveer, ongekende passie en waarom klanten voor hem kiezen.

Hij vertelde mij dat de de bedrijven waar hij gewerkt heeft veel kansen en mogelijkheden lieten liggen. Het ging echt over geld. Dat is bij mij wel anders. Mij gaat het echt om de klant en de kwaliteit die ik wil neerzetten. De reden dat hij zich is gaan specialiseren in facilitaire dienstverlening. En als Klarenbeek Facilitaire Dienstverlening (zelfstandig ondernemer) verder ben gegaan.

Zo heb ik de antwoorden gevonden op vragen hoe ik facilitaire dienstverlening efficient kan toepassen voor particulieren en bedrijven. Welke mogelijkheden zijn er en wat ik ervoor nodig heb. Ben ik contact gekomen met echte specialisten, moderne bedrijven waarmee ik samenwerk en diversiteit aan klanten. Het bracht mij meer inzicht en kennis dan werken bij bedrijven die troeven met 25 jaar ervaring.

Zo blijf ik graag op de hoogte van nieuwe schoonmaak middelen, technieken, mogelijkheden en werkwijze. Als ik binnen mijn bedrijf kan verduurzamen, vernieuwen, verbeteren, innovatieve technieken kan toepassen en moderniseren kan doorvoeren dan doe ik dat. In tegenstelling tot veel andere bedrijven.

Vragen en antwoorden

Wat maakt Klarenbeek Facilitaire dienstverlening bijzonder

Wij zijn een klein en innovatief bedrijf dat werkt met duurzame producten, innovatieve technieken en een bewezen werkwijze. Wij luisteren naar uw wensen en passen onze dienstverlening er graag op aan. Voor wat betreft onze dienstverlening geven wij naast de uitvoering van schoonmaak, reiniging, behandelingen en specialistisch onderhoud ook goed advies. Bijvoorbeeld over de bevindingen.

  • Een klein en innovatief bedrijf
  • Werken met duurzame producten
  • Een goede kijk op schoonmaak
  • Een bewezen werkwijze in dienstverlening
  • Luisteren naar uw wensen
  • Flexibel toepassen van onze dienstverlening
  • Altijd een goed en eerlijk advies

Wij denken in rendement, oplossingen, mogelijkheden, kansen en kwaliteit.

Is er altijd ruimte voor spoed opdrachten

Hiervoor kan u het beste direct contact met ons opnemen. Zo kunnen wij onze mogelijkheden bekijken met betrekking tot uw vraag naar facilitaire dienstverlening.

Wie zijn jouw concurrenten

Wij zijn uniek en staan voor kwaliteit. Wij zien geen bedreiging of concurrentie in de facilitaire dienstverlening die wij onze particuliere en zakelijke klanten aanbieden.

Verleen je facilitaire diensten alleen voor grote bedrijven

Wij zijn er voor elk bedrijf (groot en klein) die vraag heeft naar facilitaire dienstverlening. En werken bij grotere opdrachten (indien nodig) samen met betrouwbare partners met de beste expertise in facilitaire dienstverlening.

Hoeveel kosten de diensten

Wij bieden u graag de beste prijs voor de facilitaire diensten die u zoekt. Hiervoor kan u altijd vrijblijvend contact openen. Wij sturen u spoedig een bij uw vraag naar facilitaire dienstverlening passend tarief.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij Klarenbeek Facilitaire dienstverlening krijgt maatschappelijk verantwoord ondernemerschap de aandacht. Wij investeren in moderne en innovatieve methoden, technieken en producten. Die schoonmaak, specialistische behandelingen en reiniging beter, efficiënter en gezonder maken. Producten die minder belastend zijn voor het milieu en waarmee we veilig kunnen werken. Een prettig idee voor ons en onze klanten.

Continue Reading “Maatschappelijk verantwoord ondernemen”

Tevreden klanten, onze drijfveer in schoonmaak en reiniging.

Bij Klarenbeek schoonmaak hechten wij veel waarde aan tevredenheid. En niet voor niets vinden wij uw mening en tevredenheid belangrijk. Wij willen ons onderscheiden met daadkracht in kwaliteit en perfectie in dienstverlening. En daarmee uw verwachtingen elke keer opnieuw overtreffen.

En eigenlijk is dat heel logisch en zit het in ons bloed. Wij luisteren naar specifieke wensen, denken mee in oplossingen en mogelijkheden. En passen onze dienstverlening er eenvoudig op aan. Zo kunnen wij u maatwerk facilitaire diensten aanbieden dat uw verwachtingen zal overtreffen.

Continue Reading “Tevreden klanten, onze drijfveer in schoonmaak en reiniging.”

Facilitaire dienstverlening voor iedereen! Dat is Klarenbeek.

Wat is facilitaire dienstverlening. Waarom heb je facilitaire diensten nodig en hoe belangrijk is facilitaire dienstverlening voor particulieren en zakelijke klanten.

Iedereen heeft het druk! U toch ook? Dan geeft u de schoonmaak, reiniging, behandelingen en specialistisch onderhoud graag uit handen. Precies waar facilitaire dienstverlening voor staat. Het ontzorgen door te helpen met bijvoorbeeld (huishoudelijke) taken als schoonmaak van ramen, vloeren, zonnepanelen, gevels, uw terras of de gevel.

Continue Reading “Facilitaire dienstverlening voor iedereen! Dat is Klarenbeek.”

Kwaliteit producten zijn onlosmakelijk aan ons verbonden.

Werken met de beste kwaliteit producten. Dat is bij ons dagelijkse kost. Van duurzame bio producten die steeds belangrijker worden, innovatieve machines tot benodigdheden. Onze spullen, middelen en schoonmaak benodigdheden moeten goed, betrouwbaar, veilig en kwalitatief hoogwaardig zijn. Alleen zo kunnen wij bij onze klanten de beste kwaliteit behalen en een bijdrage leveren aan rendement.

Continue Reading “Kwaliteit producten zijn onlosmakelijk aan ons verbonden.”

Waarom de uitstraling van uw bedrijf belangrijk is

Ontvangt u klanten? Dan is het een prettig idee wanneer uw bedrijf er van alle kanten netjes, schoon en verzorgd zal uitzien. Zo bent u verzekerd van een goede indruk bij uw klanten. Wij verzorgen de uitstraling van uw bedrijfspand tot in de puntjes. Een schone gevel, kozijnen of de ramen tot aan de entree en bedrijfsruimten. Wij adviseren u over de mogelijkheden, denken mee over uw schoonmaak en bieden u een maatwerk schoonmaakplan. Met onze facilitaire dienstverlening zijn wij uw maatwerk, kwaliteit, duurzaamheid, rendement en de beste service. Voor uw schoonmaak draaien wij onze handen niet om.

Continue Reading “Waarom de uitstraling van uw bedrijf belangrijk is”

Heeft ook u zonnepanelen?

Wellicht heeft ook u zonnepanelen op uw dak. Dan bent u niet de enige. Maar weet u ook wanneer uw zonnepanelen voor het laatst zijn schoon gemaakt of wanneer schoonmaken van zonnepanelen echt nodig is? Wij adviseren u graag en bieden u onze facilitaire diensten aan.

Benieuwd naar onze facilitaire diensten? Hoe u van onze diensten kan profiteren. Neem contact op, bezoek onze vernieuwde website of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij zijn u graag van dienst.

Zoekt u een glazenwasser?

Bent u op zoek naar glasbewassing bij u in de buurt? Wij bieden u de facilitaire dienst die u zoekt. Voor al uw ramen en kozijnen of voor de schoonmaak en reiniging van uw dakgoten, zonnepanelen en dakkapel.

Benieuwd naar onze facilitaire diensten? En hoe u van onze diensten kan profiteren. Neem contact op, bezoek onze vernieuwde website of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij zijn u graag van dienst.

Verhuizen naar een schone woning

Gaat u binnenkort verhuizen? Dan kan u vast wel wat hulp gebruiken. Wij zorgen voor de schoonmaak en reiniging in en om uw nieuwe of oude woning. Wel zo prettig.

Van entree, woonkamer, keuken, de ramen tot de douches of de toiletruimten. Wij regelen de schoonmaak en reiniging voor je. Wij bieden u een oplossing, passend bij uw specifieke vraag naar Facilitaire dienstverlening.

Benieuwd wat wij voor uw verhuizing kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn uw graag van dienst.

Bron: facebook pagina