Elke periode heeft zijn charme

Nu het mooie weer er weer aankomt zien wij de vraag naar buitenwerk enorm toenemen. Het schoonmaken en reinigen van terrassen, daken, zonnepanelen, ramen tot behandelingen tegen spinnen en spinnenvuil. Enorm leuk! En wij zijn er ook nog eens goed in. En dat zorgt dat elk seizoen ons iets moois geeft. Schoonmaak, reiniging, behandelingen en specialistisch onderhoud waar wij echt naar uitkijken.

Het lentegevoel in facilitaire dienstverlening, wij weten hoe het voelt.

Iedereen wil naar buiten. Zeker nu de temperaturen weer enorm oplopen. Maar hoe krijg je het terras schoon? Veel van onze klanten kijken niet alleen op tegen het schoonmaken. Ze vinden het ook een lastige klus. Want welke middelen kun je het beste gebruiken, welke methoden werken het beste en wat voor machines en apparaten heb je er voor nodig. Wij geven onze klanten soms een advies. Maar vaker nemen wij het werk uit handen. Zo kunnen wij onze klanten een totaal dienstverlening aanbieden met de beste service, zorg en aandacht. En komen onze klanten niet voor onaangename verrassingen te staan.

Wij kunnen het, doen het en bieden het aan.

Het schoonmaken van een terras, gevel, tegels, vloeren, daken… je kan het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u schoonmaken, reinigen en behandelen. Wij gebruiken de juiste middelen, methoden en technieken. En zorgen voor een langdurig effect en adviseren u graag.

Wilt u meer weten over onze facilitaire dienstverlening voor buiten uw huis? Dan kan u ons altijd bellen 06-13599046 , mailen info@klarenbeekfacilitairedienstverlening.nl of online een offerte aanvragen.

Klarenbeek bij u in de buurt? Kijk naar ons werkgebied of vraag naar de mogelijkheden. Wij kunnen altijd bekijken of het schoonmaken bij u in de buurt voor ons mogelijk is.