Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij Klarenbeek Facilitaire dienstverlening krijgt maatschappelijk verantwoord ondernemerschap de aandacht. Wij investeren in moderne en innovatieve methoden, technieken en producten. Die schoonmaak, specialistische behandelingen en reiniging beter, efficiënter en gezonder maken. Producten die minder belastend zijn voor het milieu en waarmee we veilig kunnen werken. Een prettig idee voor ons en onze klanten.

Wat is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)?

Steeds vaker zijn er voor schoonmaak, specialistische behandelingen en reiniging goede en minder belastende of zelfs vervangende producten, technieken en methoden beschikbaar. Een goede ontwikkeling die wij, waar mogelijk in onze facilitaire dienstverlening toepassen. En met succes. Veel producten en het toepassen ervan hebben voordelen. Bijvoorbeeld bij de schoonmaak op kinderdagverblijven, scholen en in de zorg. Omdat de producten minder belastend en veiliger zijn. En daar kiezen steeds meer zakelijke klanten voor. Zo kunnen wij duurzame schoonmaak doorvoeren en toepassen. En is draagt ook uw bedrijf bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Kiest u voor duurzame schoonmaak

Voor veel bedrijven is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen belangrijk. Ook wij dragen hierin onze verantwoordelijkheid en vervullen een rol. Door het toepassen van innovatieve en moderne technieken. Bewuste keuze van producten. En een goed advies aan onze klanten over de schoonmaak, reiniging en specialistische behandelingen die mogelijk zijn.

Een van de reden dat zakelijke klanten kiezen voor Klarenbeek Facilitaire Dienstverlening. Vanwege onze bewuste keuze in duurzaamheid, veiligheid en een gezonde werkomgeving.

Heeft u vragen wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Hoe wij onze innovatieve en moderne schoonmaak binnen kunnen toepassen. Neem gerust contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.