Zonnepanelen reiniging. Wanneer zijn uw zonnepanelen voor het laatst schoongemaakt?

Zonnepanelen schoonmaakbedrijf Klarenbeek facilitaire diensten

Wellicht heeft ook u zonnepanelen op uw dak. Dan bent u niet de enige. Maar weet u ook wanneer ze voor het laatst zijn schoon gemaakt? Of wanneer schoonmaken van zonnepanelen nodig is. Wij bieden je graag een persoonlijk advies over zonnepanelen reiniging. En kunnen u hiermee van dienst zijn.

Jaarlijkse zonnepanelen reiniging nodig?

Over het algemeen zijn zonnepanelen onderhoudsarm. Dit komt door de veelal schuine plaatsing en vuil afstotende coating. Daardoor spoelt vuil er makkelijker af. Maar wil je er toch zeker van zijn dat je optimaal kan profiteren van de energie opbrengst. En wil je de levensduur verlengen. Dan is het zeker verstandig uw kostbare investering in zonnepanelen minimaal jaarlijks te laten schoonmaken. Wij zorgen dat uw zonnepanelen weer in top conditie zijn nu de zomer steeds weer dichterbij komt. UW zonnepaneel reiniging is bij schoonmaakbedrijf Klarenbeek in goede handen.

Meer rendement en een langere levensduur

Het jaarlijks laten schoonmaken van uw zonnepanelen is verstandig. Het verhoogt uw te behalen rendement in energie opbrengst. Zeker nu de dagen weer langer worden en de zon vaker zal schijnen. Maar zorgt er ook voor dat uw zonnepanelen langer mee gaan. Een langere levensduur draagt bij aan meer rendement.

Combineren is geen enkel probleem

Veel van onze klanten combineren een jaarlijkse reiniging van zonnepanelen met een dak en goot reiniging. Slim, zo bent u er zeker van dat uw pand er weer een jaartje tegen kan.

Wilt u een persoonlijk advies over de reiniging van uw zonnepanelen, uw dak en goot? Vraag een vrijblijvende offerte aan.