Traditionele bewassing voor een vertrouwd schoon resultaat

Naast de innovatieve reinigingstechnieken voor glasbewassing bieden wij ook traditionele glasbewassing. Echt vakwerk met een verbluffend resultaat. Wij zorgen dat uw ramen streeploos schoon zijn en bieden u een goed advies over een eventueel periodieke reiniging. Wij kunnen onze traditionele glasbewassing vrijwel overal toepassen en werken veilig en verantwoord.

Over het toepassen van traditionele bewassing

Wij zijn thuis in het toepassen van traditionele schoonmaak, traditionele reiniging en traditionele behandelingen. En leveren u een verbluffend resultaat. Voor particulieren en bedrijven is Klarenbeek Facilitaire dienstverlening de aanbieder van nano Schoonmaak dienstverlening in Maarssen, Stichtse Vecht, Leidsche Rijn, Utrecht, Nieuwegein, Vleuten, Den Dolder, Houten, Loosdrecht en omstreken.

  • Klarenbeek traditionele bewassing

Klarenbeek traditionele bewassing

Wij zijn een modern en innovatief schoonmaak bedrijf dat thuis is in moderne en al-oude schoonmaak technieken en methoden. En daar past traditionele glas bewassing prima bij. Echt vakwerk! Met onze traditionele bewassing staan wij garant voor een verbluffend resultaat. Uw ramen worden op professionele wijze streeploos schoon gemaakt en afgeleverd.

Rendement door traditionele bewassing

Voor uw bedrijf kan onze traditionele bewassing, schoonmaak, reiniging en behandeling ook veel rendement opleveren. Zo kunnen wij u een passend advies geven over periodieke reiniging en schoonmaak of de staat voor uw glas en kozijnwerk.

Wij adviseren u graag in de mogelijkheden, kosten en uw rendement. Zo bent u er zeker van dat wij onze traditionele glasbewassing op een juiste wijze kunnen toepassen binnen uw woning, bedrijf, school, zorginstelling of vereniging.

De belangrijkste voordelen van traditionele glasbewassing

De belangrijkste voordelen van traditionele glasbewassing zijn de optimale reiniging van uw ramen en kozijnen. Zo kunnen wij u met traditionele glasbewassing een verbluffend resultaat beloven.

Maar er zijn veel meer voordelen. Zo kunnen wij gedurende de schoonmaak uw kozijn en glaswerk inspecteren en u adviseren over periodieke schoonmaak of onderhoud waarmee u rekening moet houden.

Maak kennis met klarenbeek facilitaire diensten.

Wilt u kennismaken met onze facilitaire dienstverlening? Wij heten u van harte welkom als klant. Op onze website kan u eenvoudig, snel en veilig een vrijblijvende offerte aanvragen. En zijn u graag van dienst met ons aanbod facilitaire diensten. Klarenbeek schoonmaak, uw vakman!

Offerte aanvragen
close slider

Vrijblijvende Offerte aanvragen

Geïnteresseerd in één van onze facilitaire diensten? Laat u verassen met onze kwaliteit dienstverlening, service en snelle schoonmaakdienstverlening. Graag maken wij vrijblijvend een offerte voor u. Passend bij uw specifieke wensen, vraag en de mogelijkheden.

Benieuwd wat klanten vinden?
Lees ook onze beoordelingen >