Zoekt u een glazenwasser?

Bent u op zoek naar glasbewassing bij u in de buurt? Wij bieden u de facilitaire dienst die u zoekt. Voor al uw ramen en kozijnen of voor de schoonmaak en reiniging van uw dakgoten, zonnepanelen en dakkapel.

Benieuwd naar onze facilitaire diensten? En hoe u van onze diensten kan profiteren. Neem contact op, bezoek onze vernieuwde website of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij zijn u graag van dienst.

Optimale glas bewassing met ons moderne telewash systeem

Naast traditionele glasbewassing maken wij bij schoonmaakbedrijf Klarenbeek waar mogelijk ook gebruik van een modern telewash systeem. Het toepassen van nieuwe technieken maakt ons tot moderne glazenwassers. Het moderne telewash systeem is een specialisme waar wij in thuis zijn. En waarover wij enorm te spreken zijn vanwege het resultaat. Maar er zijn meer voordelen van.

Glasbewassing met ons telewash systeem

Bij het telewash (telescopische glasbewassing) wordt gebruik gemaakt van osmose water en een reinigende borstel op een uitschuifbare steel. De puurheid van dit water zorgt voor een streeploos, subliem en schoon resultaat. En een minimale belasting voor het milieu. Wat in de huidige tijd steeds belangrijker is geworden.

Verbluffende kwaliteit

Het telewash (telescopisch wassen) draagt zorg voor verbluffende kwaliteit. Maar ook meer veiligheid. Al blijft wassen met dit systeem een vak. Het vereist dan ook de nodige kennis en ervaring.

Omdat we geen ladders meer nodig hebben. En onmogelijke plekken mogelijk zijn geworden zonder dat er een trap of steiger aan te pas hoeft te komen. Toch blijft het soms even wennen. Daarom blijft traditionele glas bewassing bij schoonmaakbedrijf klarenbeek facilitaire dienstverlening altijd mogelijk.

Bent u benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden die wij hebben.

Wij bieden een compleet aanbod facilitaire diensten.

Schoonmaakbedrijf Klarenbeek Facilitaire Dienstverlening heeft zijn diensten uitgebreid van glasbewassing, schoonmaken van ramen en kozijnen, tot de meest uiteenlopende schoonmaakprojecten zoals o.a. dak reiniging en nano behandelingen, bouw opleveringen, ontruimingen. Zo kunnen wij elk project correct aanpakken en zorgen wij ervoor dat u als particulier, instelling, stichting of bedrijf altijd bij ons terecht kan.