Elke periode heeft zijn charme

Nu het mooie weer er weer aankomt zien wij de vraag naar buitenwerk enorm toenemen. Het schoonmaken en reinigen van terrassen, daken, zonnepanelen, ramen tot behandelingen tegen spinnen en spinnenvuil. Enorm leuk! En wij zijn er ook nog eens goed in. En dat zorgt dat elk seizoen ons iets moois geeft. Schoonmaak, reiniging, behandelingen en specialistisch onderhoud waar wij echt naar uitkijken.

Continue Reading “Elke periode heeft zijn charme”

Tevreden klanten, onze drijfveer in schoonmaak en reiniging.

Bij Klarenbeek schoonmaak hechten wij veel waarde aan tevredenheid. En niet voor niets vinden wij uw mening en tevredenheid belangrijk. Wij willen ons onderscheiden met daadkracht in kwaliteit en perfectie in dienstverlening. En daarmee uw verwachtingen elke keer opnieuw overtreffen.

En eigenlijk is dat heel logisch en zit het in ons bloed. Wij luisteren naar specifieke wensen, denken mee in oplossingen en mogelijkheden. En passen onze dienstverlening er eenvoudig op aan. Zo kunnen wij u maatwerk facilitaire diensten aanbieden dat uw verwachtingen zal overtreffen.

Continue Reading “Tevreden klanten, onze drijfveer in schoonmaak en reiniging.”

Reiniging Dak en goot


Schoonmaakbedrijf Maarssen, Stichtse Vecht en omgeving


Professionele schoonmaak & specialistisch onderhoud is maatwerk. Bij schoonmaakbedrijf Klarenbeek Facilitaire dienstverlening luisteren wij graag naar uw wensen. Wij passen onze dienstverlening er graag op aan. En kunnen u snel van dienst zijn met uw specifieke vraag naar professionele schoonmaak en onderhoud. Bijvoorbeeld de onderhoud van uw dak en goot.

Schoonmaak en onderhoud (dak en gootreiniging)

Schoonmaakbedrijf Klarenbeek Facilitaire Dienstverlening is in staat uw dak te reinigen. Het eindresultaat van dergelijke werkzaamheden verbluft dan ook menige klant. Na het reinigen wordt het aanbrengen van een algen bestrijdingsmiddel aanbevolen. Dit middel zorgt ervoor dat het dak langdurig vuil vrij blijft maar eveneens dat de volgende keer de werkzaamheden sneller uitgevoerd kunnen worden.