Kwaliteit producten zijn onlosmakelijk aan ons verbonden.

Werken met de beste kwaliteit producten. Dat is bij ons dagelijkse kost. Van duurzame bio producten die steeds belangrijker worden, innovatieve machines tot benodigdheden. Onze spullen, middelen en schoonmaak benodigdheden moeten goed, betrouwbaar, veilig en kwalitatief hoogwaardig zijn. Alleen zo kunnen wij bij onze klanten de beste kwaliteit behalen en een bijdrage leveren aan rendement.

Continue Reading “Kwaliteit producten zijn onlosmakelijk aan ons verbonden.”

Over het toepassen van nano technologie

  • Klarenbeek nano bewassing

Klarenbeek nano bewassing


Wij zijn een modern en innovatief bedrijf. En daar past nano-technologie helemaal bij. Zo voorziet de nano schoonmaak, reiniging en behandeling ons in nieuwe mogelijkheden in schoonmaak, reiniging en extra bescherming tegen vuil en bacterieën. Voor onze klanten een belangrijke ontwikkeling met veel voordelen.

Rendement door nano bewassing

Voor uw bedrijf kan ons nano schoonmaak, reiniging en behandelplan ook veel rendement opleveren. Bijvoorbeeld de besparing op schoonmaakkosten. Er is minder schoonmaakmiddel en tijd nodig voor het realiseren van hygienische schoonmaak.

Wij adviseren u graag in de mogelijkheden, kosten en uw rendement. Zo bent u er zeker van dat wij de innovatieve nano technologie op een juiste wijze kunnen toepassen binnen uw woning, bedrijf, school, zorginstelling of vereniging.

De belangrijkste voordelen van nano bewassing

De belangrijkste voordelen van nano zijn de optimale reiniging, een goede bescherming, het afstoten van vuil en de anti bacteriele werking. Zo kunnen wij u met nano een gegarandeerde bescherming en hygiene beloven.

Maar er zijn veel meer voordelen. Zo kunnen wij nano schoonmaak, reiniging en behandelingen toepassen op veel verschillende soorten materialen. Bijvoorbeeld (natuur)steen, glas en zonnepanelen, metalen en kunststof.

Maak kennis met klarenbeek facilitaire diensten.

Wilt u kennismaken met onze facilitaire dienstverlening? Wij heten u van harte welkom als klant. Op onze website kan u eenvoudig, snel en veilig een vrijblijvende offerte aanvragen. En zijn u graag van dienst met ons aanbod facilitaire diensten. Klarenbeek schoonmaak, uw vakman!