Schoonmaakbedrijf

Schoonmaakbedrijf Klarenbeek is een begrip in Maarssen, Stichtse Vecht, Leidsche Rijn, Nieuwegein, Utrecht en omstreken. En dat niet voor niets. Wij zijn een klein bedrijf met hoge kernwaarden. We staan voor daadkracht in kwaliteit en perfectie in onze dienstverlening. En wat wij met u afspreken komen wij ook na! Zo is onze kennis en ervaring hetgeen dat we graag toe bij uw schoonmaak of onderhoud project toepassen. Dat zorgt voor een efficiënte werkwijze en meer rendement voor onze klanten.

Onze daadkracht in kwaliteit dat is onze perfectie in dienstverlening

Een vertrouwd adres, uw schoonmaakbedrijf

Wij bieden een compleet aanbod schoonmaak en onderhoudsdiensten. Voor particulieren en voor zakelijke klanten. En dat maakt Schoonmaakbedrijf Klarenbeek een geschikte partner voor de schoonmaak, specialistisch onderhoud en reiniging. Wij kunnen bijvoorbeeld uw raam en dak reiniging of glasbewassing, bouw opleveringen, ontruimingen. En vele andere schoonmaak en specialistische projecten van u overnemen.

Schoonmaak bedrijf Klarenbeek over Milieu en veiligheid

Milieu is  verbonden met onze welzijn. En zeker ook bij schoonmaken en reiniging. In onze branche was daar de afgelopen jaren veel winst te behalen. Wij hebben de kans aangegrepen. En hebben het schoonmaken en specialistisch reinigen in een nieuwe dimensie kunnen plaatsen. Volop vernieuwingen, milieuvriendelijke werkmethoden zijn bij ons doorgevoerd en innovaties op het gebied van chemie, hulpmiddelen, ergonomische materialen zijn gerealiseerd.

Wij kunnen u als schoonmaakbedrijf snel van dienst zijn

Bij schoonmaakbedrijf Klarenbeek luisteren wij naar klanten. Wat zijn de wensen van onze klanten. Hoe kunnen wij onze dienstverlening toepassen. En wat is er nodig. En kunnen u snel van dienst zijn met uw specifieke vraag naar professionele schoonmaak en onderhoud. Neem gerust contact met ons op.

Zoekt u een glazenwasser?

Bent u op zoek naar glasbewassing bij u in de buurt? Wij bieden u de facilitaire dienst die u zoekt. Voor al uw ramen en kozijnen of voor de schoonmaak en reiniging van uw dakgoten, zonnepanelen en dakkapel.

Benieuwd naar onze facilitaire diensten? En hoe u van onze diensten kan profiteren. Neem contact op, bezoek onze vernieuwde website of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij zijn u graag van dienst.

Over onze trappenhuis reiniging

Trappenhuis reiniging en schoonmaak

Een entree, liften of het trappenhuis bij uw woning of bedrijf moet schoon zijn. Dat is wel zo prettig. Voor u zelf, uw bezoekers en klanten en voorkomt grote ergernis. Maar zorgen ook voor veiligheid en een hygiënische woon en werkomgeving.

Uw voordelen

  • Kwaliteit dienstverlening
  • Veilige producten en werkwijze
  • Duurzame aanpak
  • Gegarandeerd resultaat
  • Een goed advies

Goed om te weten over onze trappenhuis schoonmaak

Onze trappenhuis schoonmaak en reiniging is de oplossing. Wij bieden u een uitgebreide en professionele schoonmaak en reiniging van uw entree, liften en het trappenhuis. Afhankelijk van uw wensen en het soort schoonmaak en reiniging dat nodig is geven wij u altijd een passend advies.

Een duurzame aanpak voor uw trappenhuis

Wij staan voor u klaar als u ons nodig heeft. En bieden de beste facilitaire diensten aan, passend bij uw vraag. Zo ontzorgen wij onze klanten graag. Uw schoonmaak is onze klus van de dag, onze reclame en ons op het lijf geschreven.

Maak kennis met klarenbeek facilitaire diensten.

Wilt u kennismaken met onze facilitaire dienstverlening? Wij heten u van harte welkom als klant. Op onze website kan u eenvoudig, snel en veilig een vrijblijvende offerte aanvragen. En zijn u graag van dienst met ons aanbod facilitaire diensten. Klarenbeek schoonmaak, uw vakman!

GRATIS offerte aanvragen

Geïnteresseerd in één van onze facilitaire diensten? Laat u verassen met onze kwaliteit dienstverlening, service en snelle schoonmaakdienstverlening. Graag maken wij vrijblijvend een offerte voor u. Passend bij uw specifieke wensen, vraag en de mogelijkheden.


Klarenbeek is geweldig. Na een eerste telefoongesprek was alles duidelijk. Bij dit schoonmaakbedrijf waren wij aan het juiste adres voor de dienstverlening die wij zochten. En zoals afgesproken ontvingen wij onze vrijblijvende offerte dezelfde dag al in huis. Prettig dat dit kan. En over de uiteindelijke dienstverlening, die was boven verwachting. Met na afloop een goed advies en vriendelijk woord.

Bij Klarenbeek weet je dat het voor elkaar komt. Wij hebben er een prettige ervaring aan overgehouden en hebben met dit bedrijf lopende afspraken.

Bent u ook op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat dichtbij de klant staat, ervaring en expertise heeft en werkt met zorg een aandacht. Dan is Klarenbeek Facilitaire Dienstverlening een echte aanrader. Ervaar het zelf, neem gerust eens contact op. Dit kan via email als telefonisch.

E-mail: info@klarenbeekfacilitairedienstverlening.nl
Telefonisch: 06 – 135 99 046

Bent u onze volgende tevreden klant?
Wij zijn u graag van dienst.

CC0 by jasmin bar-or
https://pixabay.com/en/users/jasminwebdesign-178980/?tab=about