Elke periode heeft zijn charme

Nu het mooie weer er weer aankomt zien wij de vraag naar buitenwerk enorm toenemen. Het schoonmaken en reinigen van terrassen, daken, zonnepanelen, ramen tot behandelingen tegen spinnen en spinnenvuil. Enorm leuk! En wij zijn er ook nog eens goed in. En dat zorgt dat elk seizoen ons iets moois geeft. Schoonmaak, reiniging, behandelingen en specialistisch onderhoud waar wij echt naar uitkijken.

Continue Reading “Elke periode heeft zijn charme”

Heeft ook u zonnepanelen?

Wellicht heeft ook u zonnepanelen op uw dak. Dan bent u niet de enige. Maar weet u ook wanneer uw zonnepanelen voor het laatst zijn schoon gemaakt of wanneer schoonmaken van zonnepanelen echt nodig is? Wij adviseren u graag en bieden u onze facilitaire diensten aan.

Benieuwd naar onze facilitaire diensten? Hoe u van onze diensten kan profiteren. Neem contact op, bezoek onze vernieuwde website of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij zijn u graag van dienst.

Zoekt u een glazenwasser?

Bent u op zoek naar glasbewassing bij u in de buurt? Wij bieden u de facilitaire dienst die u zoekt. Voor al uw ramen en kozijnen of voor de schoonmaak en reiniging van uw dakgoten, zonnepanelen en dakkapel.

Benieuwd naar onze facilitaire diensten? En hoe u van onze diensten kan profiteren. Neem contact op, bezoek onze vernieuwde website of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij zijn u graag van dienst.

Klarenbeek Facilitaire dienstverlening in Breukelen

Wij bieden onze facilitaire dienstverlening (schoonmaakdienstverlening) aan in Breukelen. Bij ons kan u terecht voor de schoonmaak van uw dak, dakgoot, dakkapel, glas, kozijnen, gevel, vloer, sanitair, zonnepanelen, bedrijfspand, bouw opleveringen, kantoorruimten, trappenhuis of specifieke vraag naar specialistisch onderhoud. Wij zijn uw schoonmaakbedrijf Breukelen.

Zonnepanelen reiniging. Wanneer zijn uw zonnepanelen voor het laatst schoongemaakt?

Wellicht heeft ook u zonnepanelen op uw dak. Dan bent u niet de enige. Maar weet u ook wanneer ze voor het laatst zijn schoon gemaakt? Of wanneer schoonmaken van zonnepanelen nodig is. Wij bieden je graag een persoonlijk advies over zonnepanelen reiniging. En kunnen u hiermee van dienst zijn.

Jaarlijkse zonnepanelen reiniging nodig?

Over het algemeen zijn zonnepanelen onderhoudsarm. Dit komt door de veelal schuine plaatsing en vuil afstotende coating. Daardoor spoelt vuil er makkelijker af. Maar wil je er toch zeker van zijn dat je optimaal kan profiteren van de energie opbrengst. En wil je de levensduur verlengen. Dan is het zeker verstandig uw kostbare investering in zonnepanelen minimaal jaarlijks te laten schoonmaken. Wij zorgen dat uw zonnepanelen weer in top conditie zijn nu de zomer steeds weer dichterbij komt. UW zonnepaneel reiniging is bij schoonmaakbedrijf Klarenbeek in goede handen.

Meer rendement en een langere levensduur

Het jaarlijks laten schoonmaken van uw zonnepanelen is verstandig. Het verhoogt uw te behalen rendement in energie opbrengst. Zeker nu de dagen weer langer worden en de zon vaker zal schijnen. Maar zorgt er ook voor dat uw zonnepanelen langer mee gaan. Een langere levensduur draagt bij aan meer rendement.

Combineren is geen enkel probleem

Veel van onze klanten combineren een jaarlijkse reiniging van zonnepanelen met een dak en goot reiniging. Slim, zo bent u er zeker van dat uw pand er weer een jaartje tegen kan.

Wilt u een persoonlijk advies over de reiniging van uw zonnepanelen, uw dak en goot? Vraag een vrijblijvende offerte aan.